top of page

Wil jij graag een coachingstraject aangaan of liever eerst een vrijblijvende (gratis) intake?  Beide kan!
 

Vul dan hiernaast het formulier in zodat ik contact met je kan opnemen hierover. 

Ik zal je binnen 48 uur een berichtje sturen via WhatsApp of e-mail om te vragen wanneer we een gesprek  kunnen inplannen. 

Je kan bij de intake kiezen of je dit online of offline wilt doen. 

Als je voor offline kiest, dan is dit in Amsterdam. Bij mooi weer kunnen we ook buiten een wandeling maken voor de intake.

Plan hier jouw gratis intake!

IMG_4570_edited_edited.jpg

Peggy Verhoef

info@peggyverhoef.nl

0620810794

Amsterdam West

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Wat anderen ervan vinden

Lois

"Peggy kan je in mijn ogen scharen onder de natuurtalenten. De gesprekken die ik met haar heb gevoerd gaven mij elke keer weer nieuwe inzichten, op een hele prettige manier. Enerzijds omdat ze altijd terug refereerde naar iets wat we eerder hadden besproken (je hebt een indrukwekkend geheugen Peg!), anderzijds omdat ze deze informatie koppelde aan passende nieuwe oefeningen en we op die manier elke keer een stapje verder konden zetten. Ik ben me veel bewuster van mijn gedachtes en de invloed daarvan op mijn emotie, waardoor ik bewuster keuzes kan maken en beter voor mezelf zorg."

Boris

“Eigenlijk was dit precies wat ik van tevoren verwacht had. Ik zat al langere tijd met het idee om te gaan praten met een professional. Uit de gesprekken heb ik gehaald dat ik mezelf vaak onnodig hoge druk op leg. Ik weet nu dat ik mezelf meer tijd en ruimte mag gunnen, om dingen op een rustigere manier te doen. Zodoende voorkom ik dat ik ergens te gestrest door raak.“

Jasmijn

"Peggy herhaalde vaak de korte termijn punten en kon hierdoor goed de hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Ik voelde mij daardoor gehoord en begrepen. Ze kwam heel vertrouwd over omdat ze soms ook voorbeelden van haar zelf gaf. Dit hielp mij enorm."

bottom of page