top of page

Over mij  

Persoonlijke groei en spiritualiteit zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker voor mij geworden. De interesse hiervoor gaat echter nog verder terug. In de pubertijd kreeg ik te maken met mijn eerste depressie en later kreeg ik een eetstoornis. Tijdens mijn eerste depressie begon mijn nieuwsgierigheid naar mentale gezondheid. Waar komt dit vandaan? Kom ik er ooit vanaf? Hoe ga ik hiermee om? Hoe deel ik dit met mijn naasten? Hoe kunnen zij mij steunen? Hoe kan ik dit accepteren? ​

Afgelopen jaren heb ik hier steeds meer inzichten in opgedaan en blijft mijn nieuwsgierigheid naar persoonlijke groei en spiritualiteit alleen maar groeien. 

Vanwege mijn vroege interesse ben ik op jonge leeftijd gaan lezen over persoonlijke ontwikkeling. Later ben ik hier ook cursussen in gaan volgen (o.a. over positieve lichaamsbeleving). In 2019 heb ik de stap genomen om anderen hier ook bij te gaan helpen en heb ik mij in dat jaar ingeschreven voor een coachopleiding.  

Naast het feit dat ik al op jonge leeftijd geïnteresseerd was in de mentale gezondheid had ik ook altijd een fascinatie met de fysieke gezondheid van het lichaam. Hoe blijf je fysiek gezond? Wat kun je zelf doen om het beste uit jezelf te halen? Vanuit deze interesse ben ik de opleiding Voeding en Diëtetiek gaan doen en ben ik inmiddels 4 jaar werkzaam als diëtist. 

Inmiddels combineer ik het werken in het ziekenhuis met het coachen van jonge vrouwen. 

Als coach wil ik jonge vrouwen helpen om meer in balans te komen. Denk hierbij aan: meer tijd voor jezelf creëren, een leven met minder stress, minder streng omgaan met eetregels. Daarnaast wil ik vrouwen leren om niet te luisteren naar de negatieve stemmen en gedachten die de overhand kunnen nemen. Je leert bij mij hoe je op een andere, slimmere manier met vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden kunt omgaan.

 

IMG_4481.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page